Тел: 0988 200 200

Доставки и цени

Доставката за гр.София се извършва само от нас. Поръчките от онлайн магазина се изпълняват най-рано 4 часа преди часа на доставката. Препоръчваме Ви да направите своята поръчка поне ден предварително, особено когато се касае за празнични дни.

Заради натоварения  трафик  в София не гарантираме точен час - изберете интервал удобен за Вас и го посочете в поле „Допълнителна информация".

Цвете за теб работи с куриерска фирма Еконт като използва услугите й за доставяне на пратки извън София.

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА:

- За град София доставка е безплатна.

Може да платите в брой, направената от Вас поръчка директно на куриера, при доставката на избрания продукт.

За потвърждение на поръчката ще Ви се обадим по телефона и едва тогава тя ще бъде изпълнена.

Винаги посочвайте телефон на получателя, за да можем да се свържем с него, при нужда.

При необходимост от допълнителна информация и съдействие, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0988 200 200.

https://cvetezateb.com/ работи със собствен транспорт за гр.София и ползва услугите на куриерска фирма Еконт за доставяне на пратки извън София - до офис на Еконт или до адрес на клиента.

За Страната поръчките се изпълняват в срок от 2 работни дни.

Моля, обърнете внимание, че е възможно да има забавяне при изпълнението на Вашата поръчка в случай на голямо натоварване.

Доставката по Еконт е според тарифите на куриерската фирма като при изготвяне на поръчка през сайта цената на доставка не е включена.

Таксата за опаковка е от 1 до 3 лева в зависимост от големината и броя растения. Имате право и да изберате специална опаковка от 3 до 10 лева за по-добрата им защита . При установена разлика в сумата на поръчката, клиентът трябва да позвъни на посоченият от нас телефон, преди да приеме пратката!

Доставката по Еконт е според тарифите на куриерската фирма.